БългарияГОРЕЩИ ОФЕРТИ

СВЕЩЕНИЯ ТРИЪГЪЛНИК:

БЕЛИНТАШ, КРЪСТОВА ГОРА, КАРАДЖОВ КАМЪК

1 ДЕН

Отпътуване от Бургас в 06.30 ч. от ОМВ Мираж.От Айтос – 07.00 ч – Колелото. Отпътуване в посока Пловдив – Асеновград. Отправяме се към Кръстова гора, отстояща на 45 км от Асеновград.

Комплексът Кръстова гора е един от най-популярните поклоннически центрове в България. В манастирския комплекс „Св Троица“ има 12 параклиса – на името на всеки от дванадесетте апостола. Счита се,че на Кръстов връх е заровено парче от кръста на който бил разпънат Исус.Много хора вярват,че мястото е много специално и носи силна енергия.На хълма,като дар от цар Борис за изцелението на сестра му е издигнат огромен кръст за който също се счита,че притежава чудотворни качества.

От там продължаваме към Караджов Камък. Маршрутът е пешеходен,около 4 км.Отиваме на място,несравнимо по красота и усещане с нищо друго. Мястото, на което думите затихват.Камък, извисен и заклещен между две отвесни скали,който сякаш е поставен тук,търкулнал се от самата длан на Създателя.

Това е Караджов камък.

Следващия обект на нашето внимание е Белинташ, мястото ,където може би е скрита колесницата на Александър Велики или Древните са ни посетили, или просто едно от чудните места на красива България.

Уморени и изпълнени с емоции се отправяме към Екохотел Здравец .Нощувка

2 ДЕН

Закуска

Отправяме се към Пловдив. Разходка в центъра и римския стадион.В старата част на Пловдив веднага ще усетите атмосферата на Възраждането.Старите къщи и калдъръмените улички са просто омайващи.В тях се крие толкова много история.Свободно време из Джумаята

Отпътуване към Айтос и Бургас

Цена: 130 лв (настаняване в двойна/тройна стая)

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

• Транспорт с туристически автобус 

• 1 нощувка със закуска в Екохотел Здравец
•Застраховка

Забележка: Деца до 12 години ползват 10% отстъпка

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email